Jäsensivuille kirjautuminen: TUNNUS SALASANA

Naantalissa vietettiin vauhdikas ja tapahtumarikas viikonloppu

 
16.11. Naantalin kylpylään kokoontui upea 165 - päinen joukko Maililaisia sääntömääräiseen syyskokoukseen ja juhlimaan mailin 60-vuotisjuhlaa.
 
Sääntömääräisessä syyskokouksessa käsiteltiin ajankohtaisia asioita ja valittiin Mailille hallitus ja uusi puheenjohtaja. Kolme vuotta Mailin puheenjohtajana toiminut Anna-Heleena Metsälä ilmoitti että hän ei enää jatka puheenjohtajana. Hallituksen esityksestä puheenjohtajaksi valittiin Anita Hellman.
 
Myös Mailin hallituksessa nähtiin henkilömuutoksia. Mirva Kolkka jättäytyi pois hallituksesta ja uusia jäseniä saatiin peräti neljä. Jäsensivuilla on kerrottu uuden hallituksen kokoonpano.
 
Kokouksen jälkeen saimme AKT:n liittosihteeri Arto Sorvalin kertomaan aiheesta työehtosopimuksen synty. Esitys oli kattava ja kuulijat sanoivatkin että oli hyvä saada näinkin selkeä esitys aiheesta, joka usein jää vähän hämärän peittoon. Arton esityksen jälkeen päästiin nauttimaan upeaa syntymäpäiväkakkua,
joka oli koristeltu Mailin 60-vuotislogolla, ja komean näön lisäksi kakku myös maistui hyvältä.
 
Iltajuhlassa oli tunnelma korkealla, parhaimpiinsa pukeutuneet Maililaiset ja liiton johto sekä kutsuvieraat eri osastoista saivat nauttia upeassa salissa hyvästä ruoasta ja hauskasta viihteestä. Juhlan aluksi väistyvä puheenjohtaja toivotti vieraat tervetulleeksi, uusi puheenjohtaja nosti onnittelumaljan ja AKT:n puheenjohtaja Marko Piirainen valotti puheessaan kuulijoille SAK:n historiaa. Mailin Hannele Lehto sai hopeisen ansiomerkin pitkäaikaisesta aktiivisesta toiminnasta liitossa.
 
Illan lomassa vieraita viihdytti ja hauskuutti Martti Vannas, jonka show ruokailun lopussa sai kyllä kaikkien naurulihakset töihin. Loppuillasta jalalla laitettiin koreasti, sitkeimmät tanssivat ja lauloivat aamutunneille asti.
 
Sunnuntaina kuultiin ajankohtaisia TES-asioita Katri Höökiltä, kuumimpina kysymyksinä sopimusshoppailu ja pakko-osa-aikaistukset. Asiaa aiheesta olisi riittänyt pidempäänkin. Katrin osuuden jälkeen jakauduttiin vähemmän hyvässä järjestyksessä työryhmiin, jotka alun logistisista ongelmista huolimatta saivat aikaan loistavia tuloksia. Mailin hallitus sai seuraavalle kaudelle loistavia työkaluja ja osviittaa toiminnan suunnitteluun. 
 
 
Mailin hallitus kiittää lämpimästi kaikkia osallistujia! Näkemisiin taas Mailin tapahtumissa!