Mailin jäsenedut

Mailin jäsenenä saat paljon tärkeitä ja tuntuvia etuja!


Työttömyysturva

Mailin jäsenenä olet jäsen myös Kuljetusalan työttömyyskassassa. Täältä lisätiedot ansiosidonnaisesta työttömyysturvasta: https://www.kuljetusalantk.fi/


Maksuton apu, neuvot ja tuki

Työpaikkasi luottamusmies ja liiton asiantuntijat auttavat aina tarvittaessa. Vaikeassa tilanteessa saat jäsenenä Mailin sopimustoimitsijalta ja liiton lakimieheltä tukea ja neuvoja veloituksetta. Kuuden kuukauden maksullisen jäsenyyden jälkeen olet oikeutettu myös maksuttomaan oikeusapuun työsuhderiidassa.


Koulutukset ja seminaarit

Liiton seminaareissa ja koulutustapahtumissa saat maksutta alan erikoistietoa. Mailin sääntömääräisten kevät- ja syyskokousten yhteydessä pureudutaan myös alan ajankohtaisiin asioihin.


Jäsenkortilla kymmenien eurojen säästöjä

Saat hyviä etuja mm. huoltoasemilla, katsastuksissa ja vakuutuksissa.


TATSI ry

Tatsi eli Työttömien ay-jäsenten tukiyhdistys ry on työttömien edunvalvonta- ja palvelujärjestö, joka järjestää tukitoimintaa ja koulutusta työttömille. Lisätietoja https://tatsi.fi/


Hauskoja harrastusmahdollisuuksia

Erilaiset kulttuuri- ja liikuntatapahtumat sekä monet hauskat tempaukset ovat tärkeä osa Mailin toimintaa.  Eri tapahtumista saat lisätietoja Mailin jäsensivuilta,  kun liityt Mailin jäseneksi.


Edulliset kotimaan lomakohteet

Mailin kautta saat tuntuvia lomaetuja kotimaassa ja AKT:n tasokkaita lomapaikkoja voit vuokrata koko perheesi käyttöön edulliseen jäsenhintaan.  


Mukavaa yhdessäoloa ja tapahtumia

Maili on valtakunnallinen AKT:n osasto, jonka jäseniä on ympäri Suomea. Sen vuoksi on tärkeää, että jäsenet voivat alueellisesti kokoontua välillä, keskustella keskenään ja viettää yhdessä aikaa. Aluetilaisuuksia järjestetään tarvittaessa, ja aluetilaisuuksiin voivat osallistua ainoastaan Mailin jäsenet. Osallistumalla jäsen-tilaisuuksiin sinulla on erinomainen mahdollisuus vaikuttaa itse asioihin osaston toimintaan.

Lisää AKT:n ja SAK:laisten liittojen monipuolisista jäseneduista voit lukea alla olevasta linkeistä:

www.akt.fi/jasenedut/

sak.fi/ammattiliitot/jasenedut

Liiton jäsenmaksu on 1,8% bruttopalkasta, jonka voit vähentää verotuksessa.