Jäsensivuille kirjautuminen: TUNNUS SALASANA

Liiton jäsenedut

Mailin jäsenenä saat paljon tärkeitä ja tuntuvia etuja!
 
Työttömyysturva
Vain 26 viikon jäsenyyden jälkeen saat ansiosidonnaisen päivärahan, jos joudut työttömäksi.

Maksuton apu, neuvot ja tuki
Työpaikkasi luottamusmies ja liiton asiantuntijat auttavat aina tarvittaessa. Vaikeassa tilanteessa saat jäsenenä liiton lakimieheltä tukea ja neuvoja veloituksetta. Kuuden kuukauden maksullisen jäsenyyden jälkeen olet oikeutettu myös maksuttomaan oikeusapuun työsuhderiidassa.

Koulutukset ja seminaarit
Liiton seminaareissa ja koulutustapahtumissa saat maksutta alan erikoistietoa. Maili järjestää syksyisin pari päiväisen syysseminaarin ja keväällä järjestetään kevätkokous, jossa kokouksen lisäksi on myös muuta mielenkiintoista ohjelmaa.

Jäsenkortilla kymmenien eurojen säästöjä
Saat hyviä etuja mm. huoltoasemilla, pankeissa ja vakuutuksissa.

maili_jasenedut.png

Hauskoja harrastusmahdollisuuksia
Erilaiset kulttuuri- ja liikuntatapahtumat sekä monet hauskat tempaukset ovat tärkeä osa Mailin toimintaa. Mailin jäsenenä voit osallistua mm. AKT:n kesä- ja talvipäiville. Talvipäivillä Maililla on perinteisesti ollut sählyjoukkue, mutta halukkaat voivat myös hiihtää tai osallistua pilkkikisaan. Kesäpäivillä on mahdollisuus pelata jalkapalloa, yleisurheilla tai vaikkapa heittää tikkaa. Eri tapahtumista saat lisätietoja Mailin jäsensivuilta kun liityt Mailin jäseneksi.

Edulliset kotimaan lomakohteet
Mailin kautta saat tuntuvia lomaetuja kotimaassa ja AKT:n tasokkaita lomapaikkoja voit vuokrata koko perheesi käyttöön edulliseen jäsenhintaan.  

Mukavaa yhdessäoloa ja tapahtumia
Maili on valtakunnallinen osasto, jonka jäseniä on ympäri Suomea. Sen vuoksi on tärkeää että jäsenet voivat myös alueellisesti kokoontua välillä, keskustella keskenään ja viettää yhdessä aikaa. Aluetilaisuuksia järjestetään tarvittaessa, ja aluetilaisuuksiin voivat osallistua ainoastaan Mailin jäsenet. Osallistumalla jäsentilaisuuksiin sinulla on erinomainen mahdollisuus vaikuttaa itse asioihin.

Lisää AKT:n ja SAK:laisten liittojen monipuolisista jäseneduista voit lukea alla olevasta linkistä:

www.akt.fi/jasenedut/

sak.fi/ammattiliitot/jasenedut

 

Liiton jäsenmaksu on vain 1,6% bruttopalkasta, jonka voit vähentää verotuksessa. 

Tilaa liittymislomake TÄSTÄ.