Jäsenetuja

Työttömyysturva

Mailin jäsenenä olet jäsen myös A-kassassa. Täältä lisätiedot ansiosidonnaisesta työttömyysturvasta: 

https://www.a-kassa.fi 


Maksuton apu, neuvot ja tuki

Työpaikkasi luottamusmies ja liiton asiantuntijat auttavat aina tarvittaessa, kun työsuhteen ehdoissa on epäselvyyksiä! Vaikeassa tilanteessa saat jäsenenä Mailin sopimustoimitsijalta ja liiton lakimieheltä tukea ja neuvoja veloituksetta. Kuuden kuukauden maksullisen jäsenyyden jälkeen olet oikeutettu myös maksuttomaan oikeusapuun työsuhderiidassa.Koulutukset ja seminaarit

Mailin kokouksissa, seminaareissa ja koulutustapahtumissa saat maksutta alan erikoistietoa. Mailin sääntömääräisten kevät- ja syyskokousten yhteydessä pureudutaan myös alan ajankohtaisiin asioihin.


Jäsenkortilla kymmenien eurojen säästöjä

Saat hyviä etuja mm. huoltoasemilla, katsastuksissa ja vakuutuksissa.


Hauskoja harrastusmahdollisuuksia

Erilaiset kulttuuri- ja liikuntatapahtumat sekä monet hauskat tempaukset ovat tärkeä osa Mailin toimintaa.  Eri tapahtumista saat lisätietoja Mailin jäsensivuilta,  kun liityt Mailin jäseneksi.


AKTn lomapaikat myös Mailin jäsenille

Mailin jäsenellä on mahdollisuus osallistua AKTn mökkilomien arvontaan. Katso täältä lisää: https://www.akt.fi/lomapaikat/


Mukavaa yhdessäoloa ja tapahtumia

Maili on valtakunnallinen AKT:n osasto, jonka jäseniä on ympäri Suomea. Sen vuoksi on tärkeää, että jäsenet voivat alueellisesti kokoontua välillä, keskustella keskenään ja viettää yhdessä aikaa. Aluetilaisuuksia järjestetään tarvittaessa, ja aluetilaisuuksiin voivat osallistua ainoastaan Mailin jäsenet. Osallistumalla jäsen-tilaisuuksiin sinulla on erinomainen mahdollisuus vaikuttaa itse asioihin osaston toimintaan.

Lisää AKT:n ja SAK:laisten liittojen monipuolisista jäseneduista voit lukea alla olevasta linkeistä:

www.akt.fi/jasenedut/

sak.fi/ammattiliitot/jasenedut

Liiton jäsenmaksu on 1,6 % bruttopalkasta, jonka voit vähentää verotuksessa.