Jäsensivuille kirjautuminen: TUNNUS SALASANA

Muita liiton etuja

Mailin jäsenenä pääset osallistumaan moniin erilaisiin tapahtumiin.

Maili järjestää eri alueilla tarvittaessa mm. aluetilaisuuksia, joissa kyseisten alueen Maililaisilla on mahdollisuus vaihtaa keskenään ajatuksia, kysyä liiton toimitsijalta neuvoja, ja viettää muuten vain mukavia ja rentouttavia hetkiä yhdessä.

Maili sponsoroi tarvittaessa myös työpaikkatilaisuuksia. Jos Maililaiset haluavat työpaikalla keskustella rauhassa työpaikan asioista, niin Maili on ilman muuta tukena illan tai päivän järjestämisessä. Työpaikkatilaisuuksiin voi osallistua myös ne työntekijät, jotka eivät ole vielä Mailin jäseniä, mutta jotka olisivat kiinnostuneita tutustumaan Mailin toimintaan. Mailin toimitsijaa Katri Höökiä voi kysyä tilaisuuksiin mukaan. Työpaikkatilaisuuksia Maili sponsoroi max 1 kerta/työpaikka per vuosi.

Mailin jäsenenä voit osallistua Auto- Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT:n kesä- tai talvipäiville. Urheileville Maililaisille Maili sponsoroi kyydit ja majoitukset. Talvipäivillä Maililla on perinteisesti ollut salibandyjoukkue ja kesäpäivillä kisataan mm. yleisurheilulajeissa.

Nuorille järjestetään myös erilaisia tapahtumia, joista lisätietoja nuoret ja opiskelijat sivulla. Kun olet jäsen, niin jäsensivuilla tapahtumista tiedotetaan aina tarkemmin.

Maililaisilla on käytettävissäsi kaikki AKT:n jäsenedut sekä myös SAK:laisten liittojen jäsenedut. Saat alennuksia mm. huoltamoilta ja vakuutusyhtiö Turvan vakuutuksista. Sopimushintoja on myös Sokos hotelleihin. Jäsenenä saat lisäksi liiton lehden maksutta suoraan kotiisi sekä vuosittain myös oman AKT:n kalenterin. 

Käy tutustumassa kaikkiin jäsenetuihisi täältä:

www.akt.fi/jasenedut/

sak.fi/ammattiliitot/jasenedut

kuva18.png