Mailin jäsenenä pääset osallistumaan moniin erilaisiin tapahtumiin


Aluetilaisuudet
Maili järjestää eri alueilla tarvittaessa mm. aluetilaisuuksia, joissa kyseisten alueen Maililaisilla on mahdollisuus vaihtaa keskenään ajatuksia, kysyä liiton toimitsijalta neuvoja tai viettää vain mukavia ja rentouttavia hetkiä yhdessä.

Työpaikkatilaisuudet
Maili tukee myös työpaikkatilaisuuksia. Jos Maililaiset haluavat työpaikalla keskustella rauhassa työpaikan asioista, niin Maili on tukena illan tai päivän järjestämisessä. Työpaikkatilaisuuksiin voivat osallistua myös ne työntekijät, jotka eivät ole vielä Mailin jäseniä, mutta jotka olisivat kiinnostuneita tutustumaan Mailin toimintaan. Mailin toimitsijaa Katri Höökiä voi kysyä tilaisuuksiin mukaan. 

Kesä- ja talvipäivät
Mailin jäsenenä voit osallistua Auto- Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT:n kesä- tai talvipäiville, jotka järjestetään vuorovuosin.

Nuorten tapahtumat
Nuorille järjestetään myös erilaisia tapahtumia, joista lisätietoja nuoret ja opiskelijat sivulla. 

AKT:n ja SAK:laisten liittojen jäsenedut
Maililaisilla on käytettävissäsi kaikki AKT:n jäsenedut ja SAK:laisten liittojen jäsenedut. Saat alennuksia mm. huoltamoilta ja vakuutusyhtiö Turvan vakuutuksista. Sopimushintoja on myös Sokos hotelleihin. Jäsenenä saat lisäksi liiton lehden maksutta suoraan kotiisi sekä vuosittain myös oman AKT:n kalenterin. 

Käy tutustumassa kaikkiin jäsenetuihisi täällä:

www.akt.fi/jasenedut/

sak.fi/ammattiliitot/jasenedut