Aluetilaisuudet
Maili järjestää jäsenille tarpeen mukaan aluetilaisuuksia, joissa kyseisten alueen Maililaisilla on mahdollisuus vaihtaa keskenään ajatuksia, kysyä liiton toimitsijalta neuvoja tai viettää vain mukavia ja rentouttavia hetkiä yhdessä.

Työpaikkatilaisuudet
Maili tukee työpaikkatilaisuuksien toteuttamista. Tarkoitus on mahdollistaa luottamuksellinen tilaisuus maililaisille keskustella rauhassa oman työpaikan asioista kollegoiden kesken.Työpaikkatilaisuuteen voidaan haluttaessa kutsua myös ne kollegat, jotka eivät ole vielä Mailin jäseniä, mutta jotka olisivat kiinnostuneita tutustumaan Mailin toimintaan. Mailin toimitsijaa Katri Höökiä voi kysyä tilaisuuksiin mukaan. 

Kesä- ja talvipäivät
Mailin jäsenenä voit osallistua Auto- Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT:n kesä- tai talvipäiville, jotka järjestetään vuorovuosin.

Nuorten tapahtumat
Nuorille järjestetään myös erilaisia tapahtumia, joista lisätietoja nuoret ja opiskelijat sivulla. 

AKT:n ja SAK:n jäsenedut
Maililaisilla on käytettävissäsi kaikki AKT:n jäsenedut ja myös SAK:n neuvottelemia etuja. Saat alennuksia mm. huoltamoilta ja vakuutusyhtiö Turvan vakuutuksista. Sopimushintoja on myös Sokos hotelleihin. Jäsenenä saat lisäksi liiton lehden maksutta suoraan kotiisi sekä vuosittain myös oman AKT:n kalenterin. 

Käy tutustumassa kaikkiin jäsenetuihisi täällä:
www.akt.fi/jasenedut/

sak.fi/ammattiliitot/jasenedut